Стани спонсор на Комедията • Golden Mic Awards

Обединявайки всички професионални стендъп комедианти в България, наградата цели да открои истински забележителното в българската комедия. Да стимулира развитие в артистите, както и да постави светлина върху важни социални въпроси и настроения в гражданското общество. Свободния формат на стендъп комедията позволява голяма гъвкавост и възможност за актуалност на темата, а липсата на цензура подсигурява неподправена, нережисирана емоция. Събитието има освободена, изключително достъпна форма, като домакин на тридневния фестивал ще бъде лятната сцена на HashtagPAVILION в гр. Бургас. Фриволният тон дава възможност както за перфектно брандово позициониране, така и за активации, семплинги и директни продажби, включително на алкохолни и слабо-алкохолни напитки.

Жури на конкурса са големи имена от Българския Шоубизнес, доказали се актьори, писатели и светски личности, които ще оценят съдържанието, динамиката, актуалността и публичния отзвук от номинираните шоута и артисти. Номинираните артисти ще бъдат избрани измежду регистрации, идващи от цялата страна, след общонационално он-лайн гласуване, като само 14 от всички регистрирани ще получат възможността да се явят пред журито и публиката със своите спешъли. Потвърдили вече участие са и най-големите имена в сферата на Българската Стендъп Комедия.

Събитието ще има общонационална реклама посредством онлайн платформи за видео-съдържание, социални медии, ПР публикации, както и аутдор реклама и BTL активности, както по времето на самото събитие, така и предхождащите го два рекламни периода.

Детайли за профила на посетителите, таргетираните аудитории и предвиденото разпространение и потенциална достижимост можете да видите на презентацията за спонсори, която можете да откриете, като натиснете тук. ►

 

Имате допълнителни въпроси, или искате директна връзка с нас?