Регистрация на Артист • Golden Mic Awards

Чрез тази форма можете да се регистрирате за участие в стендъп наградите Golden Mic Awards! Пълна информация за етапите, наградата и методиката на оценяване можете да откриете в презентацията за артисти, която можете да свалите от тук!

След като попълните формата успешно, изпратете своята регистрация. Регистрацията ви няма да бъде видима мигновено на страницата с одобрените артисти, тъй като всяка една публикувана регистрация минава ръчно одобрение от екипа, за да се уверим в правилното попълване и източниците които сте посочили.

Golden Mic Award е общонационална награда за професионални стендъп комедианти.

Всеки един от артистите може да се кандидатира само с един свой спешъл, като въпросното шоу не бива да е било номинирано за участие в предходно издание на Наградите. Всички титли се присъждат на Артиста и неговото конкретно шоу.

За да се регистирате и бъдете допуснати до наградите е нужно да посочите името на своя спешъл, както и поне една медийна връзка, която доказва състояло се, платено събитие преди 01.Април на текущата година на наградите.

Contest Ended
Това е заглавието, което ще се вижда под снимката ви, за която хората ще гласуват. Изпишете името си така, както искате хората да го видят.
Споделете кратка информация, която ви представя. Тук можете да сложите творческа биография, своята собствена такава, или просто текст който представя характера или шоуто ви! *ВАЖНО*: Можете да уголемите полето за писане като кликнете в долния му десен край, и го разтегнете колкото ви е нужно.
Allowed File Types : All | Allowed File Size Limit : Any Size
Имейл за връзка директно с артиста.
Телефон за връзка с артиста
За да вземете официално участие в състезанието, вие трябва да се съгласите с Договора за участие. Отмятането на полето е равносилно на подпис на договора.
Тук запишете името на шоуто с част от което желаете да се представите пред журито. *ВАЖНО*: Всяко шоу, може да участва един единствен път в наградите.
Връзка/линк към един медиен, или достоверен онлайн източник, от отминала дата, доказваща отминало състояло се поне едно самостоятелно събитие, със заглавието, с което кандидатствате на таз годишните награди Golden Mic Awards.

От година и половина Ник Киров разсмива различни феновете на комедията с хумора си и различни истории за пъстрия си живот по света и у нас. Печелил безброй Open-Mic-ове, организирал сам първия си солов стендъп и създаващ различни персонажи по време на изолацията, той разсмива всички, без значение какъв хумор харесват

Ник Киров е едно от самопоявилите се новооткрития на родната СтендЪп сцена. Въпреки младоликия си вид, той е на 32 години, родом от София, но прекарал над 10 години в различни държави в Европа и Африка. С пъстър и невинаги лек житейски опит, превърнал несгодите и абсурдите на живота в смях и хумор за самият себе си, по начин, по който всеки може да се припознае. Първият път, когато се престрашава да изпълни мечтата си да бъде комедиант, излиза на опен майк в Англия и изнася първия си сет – Brexit Yourself, в навечерието на вота там. Посрещнат с много смях и аплодисменти от иначе критичната британска публика, решава, че е време да прави това, което обича – да разсмива другите. Завръщайки се в родината малко след това, кариерата му тръгва от опен майковете на Комеди Клуба, развил се в самостоятелен комедиант и самоорганизирал първия си спешъл – Истории от Лозенец, в последствиe чест посетител на опен майковете и нов член на Inside Joke StandUp comedy, Ник се развива все по-устремно в родната комедийна сцена. Точно когато завършва подготовката за своят втори спешъл – “Стенд Ъп за млади родители, кандидат родители и други хора, които не харесват живота си”, света се промени за всички нас и сцените бяха затворени. Ник не губи дух и решава да се престраши и да направи редица комедийни образи като Вълкодав Боримечков – фитнес инструктор, Жан-Жак Фламбе – майстор готвач, Лъжльо Измамников – водещ на новини и други абсурдни персонажи, които да поддържат духа на всички комеди фенове, по време на изолация. Смешостта се оправдава бързо и образите му трупат хиляди гледания в социалните мрежи само за дни. Ник знае, че има да извърви своят път към комедийните върхове, но с пъстър житейски опит, богат речник, фин хумор и никога не спадаща усмивка, той с готовност и вдъхновение прие предизвикателството да се изправи наравно с другите участници в първото по рода си комедийно предизвикателство – Golden Mic.

 

  Деница Кючукова е човек на изкуството.

  Твърде общо? Така си е! Деница Кючукова е актриса. Актриса, обичаща комедията. Дали комедията, обаче, обича нея? Все още се правят проучвания.

  Такааа... Сега да изчистим и похвата за говорене в трето лице, защото звездният ми статус все още не е достигнал това ниво. За актьорска кариера мечтая още от годините на масовия парти хит „Вафла чудна“. Още от първият професионален прожектор, блеснал в очите ми. Познат също като болничната лампа в „родилното“ на Окръжна болница Бургас. Съгласете се, че е твърде дълго, написано така. Не ми вярвате, защото дотук звучи като клише? Да! Родителите ми също мислеха така, но...

  После свикнаха. След театралното ми шлифоване като възпитаник на Националната театрална академия (сиреч НАТФИЗ), дойде време и за професионалната ми реализация в кукления театър на гр. Добрич. Последваха няколко изяви по фестивали в чужбина, където, заедно с частна младежка трупа от арт ентусиасти, показахме на Европа-та що е то театър на сенките. Един вид не ни беше страх от тъмното, ама хич! Почти едновременно с това, покорявахме и родните фестивали. Страстта ми пък към студийния дублаж е жива и до днес. Още от ерата на домашните пре-пре-презаписи на ВЕХАЕС, бях решена, че ще покажа на света как трябва да звучи глас от екрана. Затова не ми липсва и опит зад микрофона в звукозаписно студио. Как ми се иска да пресъзсам гласа на някоя ориенталска принцеса в „праймтайм-а“, ееех...Да му покажа аз на тоя Морган Фриймън как се озвучава зад кадър! Колкото по-възрастна и мъдра ставах, обаче, толкова повече се засилваше нуждата в мен да излея този житейски авторитет пред някого. Уви, у дома вече никой не ми обръща внимание.

  Та ето ме днес, на сцените на най-добрите арт клубни пространства в България, като автор и изпълнител на комедийни форми. Наричайте го „Комеди найт, Стенд ъп, Уан мен/уоман шоу“...все тая, брат! Важното е смях да пада. Вярвам, че безсмъртното ми чувство за хумор и самоирония са силен реактивен двигател, и тепърва ми предстоят много скокове в комединия Космос- „Капитански дневник, звездна дата 123 точка 04. Невъзможното се случи..“

           

Казвам се Георги Кючуков. Родом от Ямбол, но добре дошъл в цяла България, засега 😀 Аз съм първият национален шампион по стендъп за аматьори. От 5 години съм на сцена. Имам 4 самостоятелни шоута, като се стремя всяка година да попълвам запаса от глупости. Част съм от страхотната група Inside Joke Stand-up Comedy. Имал съм изяви в над 20 града в България, 6 фестивала, куп знайни и незнайни сцени. Правя всичко от любов към комедията, от любов към хората. За мен е награда да съм сред хората на тези награди, което значи, че нося радост на другите. Дали искам да спечеля ли? Искам😀 Но каквото и да стане, както пеят в една чудесна песен "Барът е до морето"

На 32 години съм, от София. За пръв път излязох на сцена през 2015 и само след 8 минути под прожекторите вече бях пристрастен. Не се срамувам, че се занимавам с комедия. Това е работа за родителите ми. Имах удоволствието да създам два мои спешъла - "Луда Работа" и "Българите сме Луда Работа". Гледам на тях като на мои деца и не крия, че си харесвам повече първото. Когато не разказвам реални истории, пречупени през наблюдателния ми хумор, може да ме видите как неуспешно прилагам дипломата си по Културология в ИТ компания.

Казвам се Димитър Иванов - Капитана. Аз съм вентролог, стендъп комик и актьор. Занимавам се със стендъп комеди от 2017г. През 2019 и 2020 направих две големи турнета в страната с двата ми стендъп комеди спешъла, съответно Беше ми 100лично и Образцов Дом. От 2008 г. играя активно из сцените на Българските театри. От 2012 съм щатен актьор в трупата на столичен куклен театър. Друго за мен: Мъж на жена. Баща на дете. Човек на куче.

Всички ме познавате като музикант и сте ме виждали как вдигам хората по масите да се веселят. Като stand-up комедиант вече ги карам и да падат… от смях. След 20 години на сцената имам какво да разкажа и го правя без задръжки! В първото си авторско шоу „ЗВЕЗДИТЕ ОТЗАД“ вече успешно, забавно и безнаказано разкривам пикантни тайни от българския шоубизнес зад завесата, под завивките и над нещата. На Големите награди за стендъп комедия - Златен Микрофон може да видите какви още забавни, и най-важното реални, истории могат да излязат от устата на Устата! Гласувайте за мен, изпратете ме на финалите и не пропускайте екзорсизма на българските звезди! Очаква ви вечер, в която вие няма да сте публика, а част от сценичния екип, с пряка видимост отзад.

 
Казвам се Венета и се занимавам със стенд ъп 0т 6 години, като от почти 4 съм част от групата Inside Joke. През май 2019 дебютирах с първо самостоятелно шоу "Когато порасна ще стана ¨MILF¨ Oт този момент нататък започна позиционирането ми като "майката в българския стенд ъп". Особено популярна съм с майчинския си хумор и имитациите си на Наталия Кобилкина.    
Успях да се измъкна от Димитровград и отидох чак в Америка. После се върнах по неясни за мен причини. Сега си излизвам цялата екзистенциална мъка и жлъч на сцената. Харесвам лъжата и лицемерието.      
Казвам се Юлия Коларова и съм актриса, кукловод и комик. Обичам да споря сама със себе си, но понеже това изглежда не-нормално, реших да използвам професията си като параван, за да говоря чрез куклите. Така създадох шоуто Muppet Girls and Julia K. Това сме ние - Аз ,Фрао и Тинчето, които обичат да се изявяват пред публика. От малко повече от 1 година имам собствено стендъп шоу с кукли „Упс, аз ли го казах?“ и обикаляме по клубове, баровете и частни събирания    
Здравей, друже. Това инфо наистина ли те интересува? Добре, аз съм Миро. Актьор по образование. StandUp комик по призвание (от 2009 насам-натам). Този жанр за мен не е самоцел - просто да те накарам да се смееш. Ако ти сам не искаш, никой не би могъл. За мен смехът е нещо като ритуал. По-скоро се опитвам да дам пример как да се смеем над себе си, над проблемите си - така виждаме нещата от друг ъгъл. Това е хем полезно, хем приятно. Смехотерапия! Е-е-енихуахуей... още ли четеш?! Трогнат съм. Благодаря! Можеш да разгледаш и другите участници, нали знаеш? Би хепи... бай-бай! А, още ли си тук?! Продавам москвич, между другото. За повече контакти - купете разклонители.
Олга Павлова е руска стендъп комедиантка, живееща в България, с повече от 3 години опит на сцена в страната и в чужбина. Тя участва в стендъп шоута в София, Варна, Велико Търново и Благоевград и прави нейното соло стендъп шоу на международен Талин Фриндж Фестивал в Естония, както и във Варна и в Букурещ. Олга се появи на румънска телевизия в хумористичното шоу iUmor.  
Дими Деянски е роден в гр.София, края на 80те години, а в края на 90те години заминава за Канада, където сблъсква източно-евопейските си корени с космополита на източния бряг. Там се запознава със стендъп изкуството, но едва когато се завръща в България се зарибява да го практикува и развива. Към момента е домакин на най-търсените Open mic вечери в София, съосновател на българското стендъп общество - Inside joke Stand Up Comedy и често сочен за "истинският стендъп" в България. Спешълът му DOЗА Stand-up вече има фенове в Бургас и любовта между морският град и Дими е взаймна. А бащата на един негов приятел даже казва, че "има интелигентен хумор момчето"!  
Като дипломиран в Англия (Middlesex University London) артист аз, Памела Трифонова имам за цел с Крадеца на праскови(д) Англия да поставя началото на своята артистична кариера в България. Завършила съм Театрални изкуства със специалност солови представления и стенд-ъп. Опита ми на английска сцена е значително по-голям от този на българска, но пандемията рязко промени посоката на кариерата ми. Някои от професионалните ми кредити включват: Крадеца на праскови(д): Англия Интерактивен комеди театър НХК Бургас 10.03.2021 / Онлайн премиера във Fanstream 01.04.2021 Стендъп Сет Стенд Пам Флора Експо Център Бургас 2020 Стендъп Сет Стенд Пам Фестивал на Рибата и Виното Бургас 2020 I LOVE Обичам – Temporary Theater Company; Режисьор Кори Хенели; Актриса от ансамбъл; 2020 Tessons На пърчета – Voice of Freedom Theater Company; Режисьори Десислава Щерева и Джош Импий; Хореограф Димо Димов; Автор Памела Трифонова. Вероятностите - Мидълсекс Университет; Финален проект на 2ра година; Режисьор Таз Лонг; Роля- Главен Чиновник; 2019 Соло Представление по Козият Рог - Мидълсекс Университет; солово актьорско майсторство; 2019 Пречистени - Мидълсекс Университет; проект на класа по Тяло, Глас и Режисура; Режисьор Педро Араужо; Роля- Жена; 2018 Машинал – Мидълсекс Университет; Финален проект на 1ва година; Режисьор Педро Де Сена; Роля- Млада Жена; 2018 Тигелът – Мидълсекс Университет; Финален проект на 3та година Режисура; Режисьор Зоуи Лейн Купър; Роля- Абигел; 2017 COVID-20 - Кратък Филм; Режисьор Румен Русев, Роля: Роуз - 2021 The Invasion of The Red coke City -Кратък Филм; Режисьор Любо Маринов, Роля: Клара, 2021 Davine on Fire – Пълнометражен филм; Режисьор Луис Жуун, Роля: Зибела - 2022 Nana`s Cottage – Кратък Филм; Режисьор Роксан Бордеу, Роля: Алис - 2019 Perfect timing – Кратък Филм; Режисьор Стефани Копчалииска, Роля: Миа – 2018 Bar Tricks – Nu Boyana Production – Nurse Jackie – 2015 Смятам че опита и практиката ми в чужбина биха допринесли за културното развитие на стенд-ъпа и театъра в България и осъвременяването му. Текста и оформлението са авторски. За Крадеца на праскови(д): Англия Авторско соло представление на Памела Трифонова целящото да представи културния сблъсък между Източна Европа и Англия през призмата на една студентка по театрални изкуства по време на БРЕКЗИТ кризата, Ковид пандемията и настоящата обстановка в България. Представлението е основано на принципите на стенд-ъп комедията, интерактивният театър и импровизациите и има за цел да отведе публиката на пътешествие из страната на морала и принципите. Някои от опозиционните двойки засегнати в шоуто са: живота по време на пандемия, паралела България/Англия, връзките с Секса/Любовта..., всичко това във формата на Театър/Стенд-ъп. Европейска шопска салата със британски сарказъм, балкански цинизъм и артистичен реализъм, подправена с ценностите и предразсъдъците на публиката, която е 2-рия герой в шоуто и има ключово участие. Подходящо за всеки, който може да чете Вазов! ПС Стриптийз. На стереотипи.
Здрасти красиви хора! Аз съм Доналд, приятно ми е! Аз съм американец, който ОБИЧА лютеница, банициа, и НЕ ОБИЧА боза. Живея в София от 3 години, където разказвам истории за живота ми като американско момче в тази чудесна страна. Аз съм комедиант и импровизатор от 10 години. Hello beautiful people! My name is Donald, nice to meet you! I'm an American who LOVES lutenitsa and banitsa, and DOESN'T LOVE boza. I've been living in Sofia for the past 3 years, where I tell stories as an American boy living in this wonderful country. I have been a comedian and improvisor for the past 10 years.