Ивайло Рогозинов е актьор, импровизатор, комедиант, клоун. Завършва НАТФИЗ, класа на проф. Крикор Азарян и доц. Тодор Колев през 2009 година. Един от основателите на ХаХаХа ИмПро Театър, по настоящем и Артистичен директор. Води импро курсове за начинаещи, както и импро групата за музикално импро. Започва да прави импро от 2009, от 2010 преподава на различни групи, като след време установява, че много му харесва. Вярва, че всеки може да прави импро, стига да поиска. • Golden Mic Awards

14 Feb

Ивайло Рогозинов е актьор, импровизатор, комедиант, клоун. Завършва НАТФИЗ, класа на проф. Крикор Азарян и доц. Тодор Колев през 2009 година. Един от основателите на ХаХаХа ИмПро Театър, по настоящем и Артистичен директор. Води импро курсове за начинаещи, както и импро групата за музикално импро. Започва да прави импро от 2009, от 2010 преподава на различни групи, като след време установява, че много му харесва. Вярва, че всеки може да прави импро, стига да поиска.

Ивайло Рогозинов

Ивайло Рогозинов от ХаХаХа ИмПро ще бъде сред водещите на Golden Mic Awards ’21, който ще бъде организиран в #HashtagPAVILION!