Contest Category : Финалисти 2021
Contest Ended
Това е заглавието, което ще се вижда под снимката ви, за която хората ще гласуват. Изпишете името си така, както искате хората да го видят.
Споделете кратка информация, която ви представя. Тук можете да сложите творческа биография, своята собствена такава, или просто текст който представя характера или шоуто ви! *ВАЖНО*: Можете да уголемите полето за писане като кликнете в долния му десен край, и го разтегнете колкото ви е нужно.
Allowed File Types : All | Allowed File Size Limit : Any Size
Имейл за връзка директно с артиста.
Телефон за връзка с артиста
За да вземете официално участие в състезанието, вие трябва да се съгласите с Договора за участие. Отмятането на полето е равносилно на подпис на договора.
Тук запишете името на шоуто с част от което желаете да се представите пред журито. *ВАЖНО*: Всяко шоу, може да участва един единствен път в наградите.
Връзка/линк към един медиен, или достоверен онлайн източник, от отминала дата, доказваща отминало състояло се поне едно самостоятелно събитие, със заглавието, с което кандидатствате на таз годишните награди Golden Mic Awards.

  Деница Кючукова е човек на изкуството.

  Твърде общо? Така си е! Деница Кючукова е актриса. Актриса, обичаща комедията. Дали комедията, обаче, обича нея? Все още се правят проучвания.

  Такааа... Сега да изчистим и похвата за говорене в трето лице, защото звездният ми статус все още не е достигнал това ниво. За актьорска кариера мечтая още от годините на масовия парти хит „Вафла чудна“. Още от първият професионален прожектор, блеснал в очите ми. Познат също като болничната лампа в „родилното“ на Окръжна болница Бургас. Съгласете се, че е твърде дълго, написано така. Не ми вярвате, защото дотук звучи като клише? Да! Родителите ми също мислеха така, но...

  После свикнаха. След театралното ми шлифоване като възпитаник на Националната театрална академия (сиреч НАТФИЗ), дойде време и за професионалната ми реализация в кукления театър на гр. Добрич. Последваха няколко изяви по фестивали в чужбина, където, заедно с частна младежка трупа от арт ентусиасти, показахме на Европа-та що е то театър на сенките. Един вид не ни беше страх от тъмното, ама хич! Почти едновременно с това, покорявахме и родните фестивали. Страстта ми пък към студийния дублаж е жива и до днес. Още от ерата на домашните пре-пре-презаписи на ВЕХАЕС, бях решена, че ще покажа на света как трябва да звучи глас от екрана. Затова не ми липсва и опит зад микрофона в звукозаписно студио. Как ми се иска да пресъзсам гласа на някоя ориенталска принцеса в „праймтайм-а“, ееех...Да му покажа аз на тоя Морган Фриймън как се озвучава зад кадър! Колкото по-възрастна и мъдра ставах, обаче, толкова повече се засилваше нуждата в мен да излея този житейски авторитет пред някого. Уви, у дома вече никой не ми обръща внимание.

  Та ето ме днес, на сцените на най-добрите арт клубни пространства в България, като автор и изпълнител на комедийни форми. Наричайте го „Комеди найт, Стенд ъп, Уан мен/уоман шоу“...все тая, брат! Важното е смях да пада. Вярвам, че безсмъртното ми чувство за хумор и самоирония са силен реактивен двигател, и тепърва ми предстоят много скокове в комединия Космос- „Капитански дневник, звездна дата 123 точка 04. Невъзможното се случи..“

           
Здравей, друже. Това инфо наистина ли те интересува? Добре, аз съм Миро. Актьор по образование. StandUp комик по призвание (от 2009 насам-натам). Този жанр за мен не е самоцел - просто да те накарам да се смееш. Ако ти сам не искаш, никой не би могъл. За мен смехът е нещо като ритуал. По-скоро се опитвам да дам пример как да се смеем над себе си, над проблемите си - така виждаме нещата от друг ъгъл. Това е хем полезно, хем приятно. Смехотерапия! Е-е-енихуахуей... още ли четеш?! Трогнат съм. Благодаря! Можеш да разгледаш и другите участници, нали знаеш? Би хепи... бай-бай! А, още ли си тук?! Продавам москвич, между другото. За повече контакти - купете разклонители.
Олга Павлова е руска стендъп комедиантка, живееща в България, с повече от 3 години опит на сцена в страната и в чужбина. Тя участва в стендъп шоута в София, Варна, Велико Търново и Благоевград и прави нейното соло стендъп шоу на международен Талин Фриндж Фестивал в Естония, както и във Варна и в Букурещ. Олга се появи на румънска телевизия в хумористичното шоу iUmor.  

Казвам се Димитър Иванов - Капитана. Аз съм вентролог, стендъп комик и актьор. Занимавам се със стендъп комеди от 2017г. През 2019 и 2020 направих две големи турнета в страната с двата ми стендъп комеди спешъла, съответно Беше ми 100лично и Образцов Дом. От 2008 г. играя активно из сцените на Българските театри. От 2012 съм щатен актьор в трупата на столичен куклен театър. Друго за мен: Мъж на жена. Баща на дете. Човек на куче.

Казвам се Юлия Коларова и съм актриса, кукловод и комик. Обичам да споря сама със себе си, но понеже това изглежда не-нормално, реших да използвам професията си като параван, за да говоря чрез куклите. Така създадох шоуто Muppet Girls and Julia K. Това сме ние - Аз ,Фрао и Тинчето, които обичат да се изявяват пред публика. От малко повече от 1 година имам собствено стендъп шоу с кукли „Упс, аз ли го казах?“ и обикаляме по клубове, баровете и частни събирания    

От година и половина Ник Киров разсмива различни феновете на комедията с хумора си и различни истории за пъстрия си живот по света и у нас. Печелил безброй Open-Mic-ове, организирал сам първия си солов стендъп и създаващ различни персонажи по време на изолацията, той разсмива всички, без значение какъв хумор харесват

Ник Киров е едно от самопоявилите се новооткрития на родната СтендЪп сцена. Въпреки младоликия си вид, той е на 32 години, родом от София, но прекарал над 10 години в различни държави в Европа и Африка. С пъстър и невинаги лек житейски опит, превърнал несгодите и абсурдите на живота в смях и хумор за самият себе си, по начин, по който всеки може да се припознае. Първият път, когато се престрашава да изпълни мечтата си да бъде комедиант, излиза на опен майк в Англия и изнася първия си сет – Brexit Yourself, в навечерието на вота там. Посрещнат с много смях и аплодисменти от иначе критичната британска публика, решава, че е време да прави това, което обича – да разсмива другите. Завръщайки се в родината малко след това, кариерата му тръгва от опен майковете на Комеди Клуба, развил се в самостоятелен комедиант и самоорганизирал първия си спешъл – Истории от Лозенец, в последствиe чест посетител на опен майковете и нов член на Inside Joke StandUp comedy, Ник се развива все по-устремно в родната комедийна сцена. Точно когато завършва подготовката за своят втори спешъл – “Стенд Ъп за млади родители, кандидат родители и други хора, които не харесват живота си”, света се промени за всички нас и сцените бяха затворени. Ник не губи дух и решава да се престраши и да направи редица комедийни образи като Вълкодав Боримечков – фитнес инструктор, Жан-Жак Фламбе – майстор готвач, Лъжльо Измамников – водещ на новини и други абсурдни персонажи, които да поддържат духа на всички комеди фенове, по време на изолация. Смешостта се оправдава бързо и образите му трупат хиляди гледания в социалните мрежи само за дни. Ник знае, че има да извърви своят път към комедийните върхове, но с пъстър житейски опит, богат речник, фин хумор и никога не спадаща усмивка, той с готовност и вдъхновение прие предизвикателството да се изправи наравно с другите участници в първото по рода си комедийно предизвикателство – Golden Mic.