Contest Category : Финалисти 2021
Contest Ended
Това е заглавието, което ще се вижда под снимката ви, за която хората ще гласуват. Изпишете името си така, както искате хората да го видят.
Споделете кратка информация, която ви представя. Тук можете да сложите творческа биография, своята собствена такава, или просто текст който представя характера или шоуто ви! *ВАЖНО*: Можете да уголемите полето за писане като кликнете в долния му десен край, и го разтегнете колкото ви е нужно.
Allowed File Types : All | Allowed File Size Limit : Any Size
Имейл за връзка директно с артиста.
Телефон за връзка с артиста
За да вземете официално участие в състезанието, вие трябва да се съгласите с Договора за участие. Отмятането на полето е равносилно на подпис на договора.
Тук запишете името на шоуто с част от което желаете да се представите пред журито. *ВАЖНО*: Всяко шоу, може да участва един единствен път в наградите.
Връзка/линк към един медиен, или достоверен онлайн източник, от отминала дата, доказваща отминало състояло се поне едно самостоятелно събитие, със заглавието, с което кандидатствате на таз годишните награди Golden Mic Awards.

Казвам се Димитър Иванов - Капитана. Аз съм вентролог, стендъп комик и актьор. Занимавам се със стендъп комеди от 2017г. През 2019 и 2020 направих две големи турнета в страната с двата ми стендъп комеди спешъла, съответно Беше ми 100лично и Образцов Дом. От 2008 г. играя активно из сцените на Българските театри. От 2012 съм щатен актьор в трупата на столичен куклен театър. Друго за мен: Мъж на жена. Баща на дете. Човек на куче.

Олга Павлова е руска стендъп комедиантка, живееща в България, с повече от 3 години опит на сцена в страната и в чужбина. Тя участва в стендъп шоута в София, Варна, Велико Търново и Благоевград и прави нейното соло стендъп шоу на международен Талин Фриндж Фестивал в Естония, както и във Варна и в Букурещ. Олга се появи на румънска телевизия в хумористичното шоу iUmor.  
Дими Деянски е роден в гр.София, края на 80те години, а в края на 90те години заминава за Канада, където сблъсква източно-евопейските си корени с космополита на източния бряг. Там се запознава със стендъп изкуството, но едва когато се завръща в България се зарибява да го практикува и развива. Към момента е домакин на най-търсените Open mic вечери в София, съосновател на българското стендъп общество - Inside joke Stand Up Comedy и често сочен за "истинският стендъп" в България. Спешълът му DOЗА Stand-up вече има фенове в Бургас и любовта между морският град и Дими е взаймна. А бащата на един негов приятел даже казва, че "има интелигентен хумор момчето"!  
Здрасти красиви хора! Аз съм Доналд, приятно ми е! Аз съм американец, който ОБИЧА лютеница, банициа, и НЕ ОБИЧА боза. Живея в София от 3 години, където разказвам истории за живота ми като американско момче в тази чудесна страна. Аз съм комедиант и импровизатор от 10 години. Hello beautiful people! My name is Donald, nice to meet you! I'm an American who LOVES lutenitsa and banitsa, and DOESN'T LOVE boza. I've been living in Sofia for the past 3 years, where I tell stories as an American boy living in this wonderful country. I have been a comedian and improvisor for the past 10 years.    
Успях да се измъкна от Димитровград и отидох чак в Америка. После се върнах по неясни за мен причини. Сега си излизвам цялата екзистенциална мъка и жлъч на сцената. Харесвам лъжата и лицемерието.      

  Деница Кючукова е човек на изкуството.

  Твърде общо? Така си е! Деница Кючукова е актриса. Актриса, обичаща комедията. Дали комедията, обаче, обича нея? Все още се правят проучвания.

  Такааа... Сега да изчистим и похвата за говорене в трето лице, защото звездният ми статус все още не е достигнал това ниво. За актьорска кариера мечтая още от годините на масовия парти хит „Вафла чудна“. Още от първият професионален прожектор, блеснал в очите ми. Познат също като болничната лампа в „родилното“ на Окръжна болница Бургас. Съгласете се, че е твърде дълго, написано така. Не ми вярвате, защото дотук звучи като клише? Да! Родителите ми също мислеха така, но...

  После свикнаха. След театралното ми шлифоване като възпитаник на Националната театрална академия (сиреч НАТФИЗ), дойде време и за професионалната ми реализация в кукления театър на гр. Добрич. Последваха няколко изяви по фестивали в чужбина, където, заедно с частна младежка трупа от арт ентусиасти, показахме на Европа-та що е то театър на сенките. Един вид не ни беше страх от тъмното, ама хич! Почти едновременно с това, покорявахме и родните фестивали. Страстта ми пък към студийния дублаж е жива и до днес. Още от ерата на домашните пре-пре-презаписи на ВЕХАЕС, бях решена, че ще покажа на света как трябва да звучи глас от екрана. Затова не ми липсва и опит зад микрофона в звукозаписно студио. Как ми се иска да пресъзсам гласа на някоя ориенталска принцеса в „праймтайм-а“, ееех...Да му покажа аз на тоя Морган Фриймън как се озвучава зад кадър! Колкото по-възрастна и мъдра ставах, обаче, толкова повече се засилваше нуждата в мен да излея този житейски авторитет пред някого. Уви, у дома вече никой не ми обръща внимание.

  Та ето ме днес, на сцените на най-добрите арт клубни пространства в България, като автор и изпълнител на комедийни форми. Наричайте го „Комеди найт, Стенд ъп, Уан мен/уоман шоу“...все тая, брат! Важното е смях да пада. Вярвам, че безсмъртното ми чувство за хумор и самоирония са силен реактивен двигател, и тепърва ми предстоят много скокове в комединия Космос- „Капитански дневник, звездна дата 123 точка 04. Невъзможното се случи..“