Спонсорите на това събитие са компании, които стимулират развитието на стендъп индустрията, подкрепят културата и изкуството на младото поколение, липсата на цензура и вярват, че смехът ще направи света едно по-добро място. От екипа на Golden Mic Stand-up Comedy Awards изказваме своите искрени благодарности на:

Обновеният Хотел България е сред официалните спонсори на първите общонационални награди за стендъп комедия - Златен Микрофон!Кабано подкрепя Българската стендъп комедия!Татратий са сред спонсорите на първите български общонационални награди за Стендъп Комедия!Община Бургас е официален спонсор на първите общонационални награди за стендъп комедия - Golden Mic Awards!
Hashtag PAVILION е дома на стендъп комедията на морето, и официален спонсор на първите общонационални награди за стендъп - Golden Mic Awards!     Fitholic Center е комплекс от фитнес зала и ресторант, който е сред най-добрите, здравословни и авторски-подбрани кухни в държавата. Днес, те са и спонсори на Българската Стендъп Комедия   Не!Новините са официален спонсор на първите общонационални награди за стендъп комедия - Golden Mic Awards!

СТАНИ СПОНСОР